Medewerkers aan het woord


Peter de Jonge, vestigingsmanager:
“Wij doen vooral de middelgrote renovatieprojecten in utiliteit, zorg, onderwijs en woningbouw. Behalve in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties zijn wij ook sterk in het toepassen van innovatieve, duurzame technieken. Zo kan het voor sommige opdrachtgevers uit om over te stappen op biomassa-ketels, warmtepompen of andere duurzame oplossingen. Wij hebben daarvoor de expertise in huis, we volgen de ontwikkelingen nauwgezet en we worden dan ook regelmatig ingezet om onze know-how in een innovatief project in te brengen. Het vakmanschap van onze monteurs is hier ook een belangrijk gegeven.

'In samenwerking zit de winst'
Onze klant bepaalt zelf welke projectleider hij krijgt. Onze mensen zijn geen harde zakenlui, we hebben eigenlijk hele sociale projectleiders, die gaan voor de beste oplossing voor de klant.
Als vestigingsleider ga ik regelmatig langs bij een project, praat even met de monteurs, met de andere partners en de opdrachtgever. Zo kun je zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Een stukje aandacht geven, dat is onze manier van werken. In samenwerking zit de winst.”