TOP Technisch Beheer is officieel gecertificeerd EasyIO partner

Bron: EasyIO

EasyIO is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van Gebouwbeheer en Energiebeheer systemen. Daarnaast ligt de focus op het leveren en ontwikkelen van systemen welke klaar zijn voor de toekomst middels open-source technologieën. EasyIO distribueert haar producten wereldwijd, daarom zijn wij trots op de samenwerking tussen EasyIO en TOP Technisch Beheer.

'EasyIO is uniek in ons vakgebied. Jaren geleden ben ik begonnen met het introduceren van energiebeheer systemen ontwikkeld op enkel 'open source' software. Dit biedt onze klanten een platform voor engineers, om gezamenlijk, krachtige applicaties te ontwikkelen en te delen, wat de investering voor gebouweigenaren zo laag mogelijk houdt', aldus Johan Schakenraad, CEO en eigenaar van EasyIO Europe B.V.

Op 23 januari is in Orlando (USA) de Controltrends award voor het 4e jaar op rij uitgereikt aan Johan Schakenraad. Deze award wordt uitgereikt aan het bedrijf wat het meest innovatief is en veel heeft betekend om comfort in gebouwen te verhogen en energie te besparen. EasyIO heeft niet alleen de Controltrends award gewonnen, maar ook de PID Award (Passion, Integrity and Dedication), Building Automation Plant/Equipment Controller of the Year en Wireless Product/Solution of the Year.

De samenwerking tussen EasyIO en TOP Technisch Beheer biedt ons veel mogelijkheden door het bijelkaar brengen van technologieën, het toevoegen van onze jarenlange en creatieve intelligentie en deze vrij beschikbaar te stellen aan de Nederlandse markt.

dinsdag 15 maart 2016