Top Installatiegroep steunt Wintertijd Challenge Hoogeveen

Fietsen, rennen, spelen en sporten: iets wat voor veel kinderen heel normaal is. 'Echter voor meer dan 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend.' Voor kinderen met een spierziekte hoort rennen, spelen of sporten niet bij hun dagelijkse gewoontes. Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor deze kinderen. De Wintertijd Challenge in Hoogeveen is hier een voorbeeld van.

'Door samen te sporten geven we het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn en helpen we zo'n 20.000 kinderen in Nederland met zieke spieren.' Het unieke aan deze Wintertijd Challenge is dat deze start in de nacht wanneer de wintertijd ingaat. Op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland sport men dan 1 uur en 1 seconde om geld in te zamelen voor deze kinderen met een spierziekte. Maar waarom nou 's nachts? Om 2 uur 's nachts gaat de klok een uur terug, wat betekent dat dit het enige moment in het jaar is waarop we tijd kunnen winnen. En deze tijd zijn ze hard nodig om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te kunnen realiseren.

In Hoogeveen pakt men het dit jaar iets anders aan in de hoop meer mensen, maar vooral meer kinderen op de been te krijgen. Op zaterdag 24 oktober om 17.00 uur zal het startsein klinken voor een sportieve work-out waar jong en oud, gesponsord, aan kan deelnemen. Zo worden er die dag nog tal van andere activiteiten georganiseerd (spinningmarathon, de Glasbak en dergelijke) om maar zoveel mogelijk geld in te zamelen. 

Wij als Top Installatiegroep sporten niet mee, maar willen toch ons steentje bijdragen, middels een financiële bijdrage, om deze spierziekten uiteindelijk de wereld uit te helpen.

Meer informatie over het programma van de Wintertijd Challenge:
https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/wtc-hoogeveen-2/ 

vrijdag 02 oktober 2015