Top Installatiegroep ontzorgt gedupeerden aardbevingsschade

De Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering, waarbij gedupeerden van de aardbevingen hun woning energiezuiniger kunnen maken en de waarde van hun woning hierdoor kunnen verhogen, stopt.
Echter is het nog mogelijk voor de huishoudens in de provincie Groningen, met een aardbevingsschade van minimaal 1.000 euro, om tot en met 31 januari een aanvraag in te dienen voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering. Reden voor de Top Installatiegroep om deze mensen extra van dienst te zijn en onze interessante aanbieding op het gebied van PV-panelen te verlengen. 

'Onze interessante aanbieding voor PV-panelen geeft de gedupeerden de mogelijkheid om op een voordelige manier hun woning energiezuinig te maken', aldus algemeen directeur Henk Sok.
Belangrijk aspect hierbij is dat Top Installatiegroep het gehele traject voor u verzorgd. Dit begint al bij de aanvraag van de subsidie en eindigt bij het terugvragen van de BTW.
'Wij verzorgen het totaalplaatje op het gebied van deze verduurzaming van uw woning. Wij regelen uw aanvraag voor de subsidie, adviseren u, voordat de PV-installatie wordt aangeschaft, verzorgen de installatie tot en met oplevering, maar voeren ook het onderhoud en het jaarlijks beheer uit aan de PV-installatie. Laat u door Top Installatiegroep ontzorgen, en vraag naar Theo Beelien of Henk Sok. Doe het echter wel direct, want de termijn van indienen is écht 31 januari aanstaande afgelopen.'

vrijdag 08 januari 2016