"Je kunt er veel leren en iedereen is erg behulpzaam"

 
We willen jullie graag voorstellen aan Melle Doornbos. Melle is 18 jaar en komt uit het mooie Drentse plaatsje Gees. Hij zit momenteel in z'n laatste jaar van de opleiding Bedrijfsadministratie niveau 4, welke hij op het Alfa college in Hoogeveen volgt. Zijn doel is om hierna de opleiding HBO Bedrijfseconomie te gaan volgen in Emmen en van daaruit lekker aan de slag te gaan in dit vak.
Maar eerst wil hij bij Top Installatiegroep graag de fijne kneepjes van het administratieve vak leren.

"Na de meivakantie ben ik begonnen aan mijn stage bij Top Installatiegroep op de afdeling Administratie. Daar hou ik me voornamelijk bezig met het inboeken van de inkoopfacturen, werk ik de bank bij, doe ik correctieboekingen in het memoriaal en binnenkort start ik met de BTW-aangifte. Naast deze werkzaamheden hou ik me ook bezig met het bijwerken van de afschrijvingsstaten en controleer ik of alle rekening couranten wel overeenkomen met elkaar. Dit vind ik erg leuk om te doen."

Door middel van deze stage wil Melle graag ervaring op doen voor z'n verdere loopbaan, maar ook de theorie die hij op school heeft geleerd toepassen in de praktijk. En dat is zeker mogelijk bij Top Installatiegroep. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en geven scholieren/studenten de mogelijkheid om op diverse manieren kennis te maken met ons vak. Een stage of afstudeeropdracht biedt de unieke mogelijkheid om Top Installatiegroep van binnenuit te leren kennen. En dat is wat Melle op dit moment ondervindt:
"De afgelopen maanden heb ik vooral ervaren dat Top Installatiegroep een erg goed bedrijf is waar je ontzettend veel kunt leren. Iedereen is erg behulpzaam en men werkt goed samen.
Zoals het nu lijkt, eindigt mijn stage op 5 april 2017, tot die tijd hoop ik nog meer ervaring op te doen, maar dat moet ongetwijfeld goed komen bij Top Installatiegroep.'

donderdag 19 januari 2017