Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Top Installatiegroep sponsort gezinstocht Stichting Heroes 4 Life

Ernstig of chronisch zieke kinderen en jongeren het ziek zijn even laten vergeten, dat is het doel van Stichting Heroes 4 life. Doordat de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen, hoopt de stichting te bereiken dat deze kinderen en jongeren genieten van een mooie ervaring en het leven.

donderdag 2 mei 2019
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Installaties lokaal goed geregeld

Net als de nieuwbouw in Alkmaar is bij de uitbreiding van GVT in Veendam het hele installatiepakket lokaal uitbesteed. Drenth Installatietechniek, onderdeel van de Top Installatiegroep, heeft zijn uitvalsbasis hemelsbreed op nog geen vijfhonderd meter liggen van het bouwterrein op industriegebied Dalen II. 'Voor ons een bekende opdrachtgever', vertelt vestigingsmanager Peter de Jonge. 'Voor fase 1 hadden we recentelijk ook alle installaties verzorgd, dus dan weet je goed waar je aan begint.'

vrijdag 16 februari 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort verbouw voormalige school naar gezondheidscentrum in Hoogezand


Na heel wat jaren voorbereiding gaat het dan nu eindelijk gebeuren. Medisch Centrum Midden-Groningen opent volgend jaar haar deuren in het voormalige Aletta Jacobs college aan de Erasmusweg in Hoogezand. En Drenth Installatietechniek, onderdeel van Top Installatiegroep, mag de verbouw uit gaan voeren.

woensdag 4 oktober 2017
Lees verder

Top Installatiegroep haalt uitbreiding distributiecentrum HSL Veendam binnen

Anderhalf jaar geleden waren de mannen van Drenth Installatietechniek, onderdeel van de Top Installatiegroep, nog drukdoende met de oplevering van het nieuwe distributiecentrum van HSL in Veendam. Inmiddels mogen zij opnieuw naar deze locatie toe, want HSL Veendam breidt uit en Drenth Installatietechniek heeft wederom opdracht gekregen om hier haar steentje aan bij te dragen.

donderdag 28 september 2017